Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapiaa käytetään esim. selkä- ja niskakipuihin, leukanivelen ongelmiin, päänsärkyyn ja lihasjännityksiin. Hoidossa vaikutetaan kevyin manuaalisin tekniikoin mm. aivo-selkäydinnesteen kiertoon, kallon sisäisiin kalvorakenteisiin sekä kehon poikittaisiinkalvorakenteisiin (lantionpohja, pallea, ylärintakehä jne.) Hoito tehdään selinmakuulla, kevyin painalluksin vaatteiden/pyyhkeen päältä sekä pään alueelta ja se sopii sovelletusti myös raskaana oleville. Kraniosakraaliterapia on hellävaraista ja syvästi rentouttavaa, joten se sopii erinomaisesti myös stressistä kärsiville. Hoito kestää noin tunnin.

Neurosonic

Neurosonic-matalataajuusmenetelmä on Suomessa kehitetty tieteellinen menetelmä jännitystilojen sekä kehollisen ja psyykkisen stressin lievittämiseen. Kehollinen stressi ja autonomisen hermoston epätasapainotila (ns. krooninen pakene-taistele -tila) ovat suurin tekijä sairauksien puhkeamisen ja kroonistumisen taustalla. Neurosonic-patja on tarkoitettu kohentamaan patjalla lepäävän henkilön fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja terveyttä kohdistamalla rauhoittavaa ja rentouttavaa matalataajuista värähtelyä koko kehoon samanaikaisesti. Vaste hoitoon on automaattinen ja se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon toimintoihin; mm. hermoston toiminta tasapainottuu ja aineenvaihdunta aktivoituu. Värähtely vaikuttaakin samanaikaisesti moniin kehon järjestelmiin: verenkiertoon, lymfakiertoon, lihas-hermojärjestelmään ja tuntohermostoon sekä erityisesti autonomiseen hermostoon sitä rauhoittavasti (tehostaa parasympaattisen, eli palauttavan hermojärjestelmän toimintaa). Menetelmä tehoaa useimmilla moniin oireisiin nopeasti; erityisesti unen laatu paranee ja jännittyneisyys, ahdistuneisuus sekä levottomuus lievittyvät. Neurosonicilla voidaan lievittää miellyttävällä tavalla myös lihasjännityksiä, puutumisoireita, erilaisia kipuja, päänsärkyä ja migreeniä.

Hoitolassamme käytettävä laite on erityisen tehokas myös urheilijoiden ja aktiivisesti liikkuvien ihmisten palautumisen tehostamiseen, unen laadun parantamiseen ja jopa lihasten elastisuuden lisääntymiseen.

Lisätietoja ja käyttökokemuksia Neurosonicista seuraavista linkeistä:
Neurosonic kotisivut
Neurosonic Relaxation System - YouTube video
Vesa-Matti Loirin käyttökokemuksia Neurosonicista - YouTube video

Kuivakuppaus (eli imukuppihieronta)

Kuivakuppaus on imukupeilla tehtävää hierontaa. Imukuppien aiheuttaman alipaineen avulla lisätään tehokkaasti aineenvaihduntaa ja laukaistaan lihasjännityksiä. On todettu, että jo 15min imukuppihieronta vastaa n. 45min perinteistä hierontaa.
Käytän imukuppausta fysioterapiahoidoissa mm. hieronnan yhteydessä. Se tehostaa verenkiertoa hoidettavalla alueella nopeasti ja helpottaa esimerkiksi alaselän kiputiloja miltei välittömästi. Imukupeilla voidaan käsitellä tehokkaasti myös triggerpisteitä, eli kehon akuutteja kipupisteitä, hellävaraisemmin kuin painallushoidoilla.
Hoito voi joissakin kehonosissa aiheuttaa mustelmia.

Magneettiterapia

Sykkivä magneettiterapia on fysikaalinen hoito, joka soveltuu annettavaksi muiden hoitojen yhteydessä tai itsenäisesti kotihoitona. Se on tehokas ja luonnollinen ratkaisu kehon ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon, palautumis- ja toipumisprosessien tukemiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hoitokohteita: mm. lihasjännitykset, hermokivut (iskias), verenkierto- ja aineenvaihduntaongelmat (mm. diabeteksessa), luunmurtumat ja uniongelmat.

Hoitolastamme voit vuokrata magneettimaton kotikäyttöön päiväksi tai vaikka useammaksi viikoksi - ota yhteyttä !

FitLine ravintolisät

Hyvä ravinto on yksi terveytemme perustoista. Nykypäivän ruoka ei parhaimmillaankaan sisällä tarpeeksi niitä ravintoaineita (mm. vitamiineja ja kivennäisaineita), mitä jokainen meistä tarvitsee jokapäiväisessä elämässään. Kulutamme jatkuvasti ravintoaineita ja niiden tarve kasvaa mm. rankan liikunnan, sairastelun ja lääkekuurien yhteydessä. Oireina tästä voi olla esim. yleistä väsymystä, lihas- ja nivelkipuja, univaikeuksia tai suolisto-ongelmia. Ravintolisillä voimme ehkäistä useita rappeumasairauksia ja ylläpitää elinvoimaisuutemme pitkään ikään. Valikoimassamme ovat täysin luonnolliset ja vesiliukoiset ravintolisät, joiden biokäytettävyys (imeytyvyys) on taattu. Näiden patentoitujen tuotteiden avulla voit tehokkaasti ja luonnollisesti lisätä kehosi terveyttä ja suorituskykyä. Valikoimasta löytyy erikoistuotteet mm. urheilijoille, ikääntyville sekä painonhallintaan. Tutustu tuotteisiin osoitteessa www.5191406.well24.com tai tiedustele lisää numerosta 044-0981753 ja varaa henkilökohtainen ohjausaikasi.

Reconnective Healing

Reconnective Healing on uuden ajan hoitomuoto, jossa välitetään universumin energiaa, valoa ja informaatiota. Ne mahdollistavat jokaiselle henkilökohtaisen ja samalla universaalin muutoksen. Myös parantaminen on tullut mahdolliseksi aivan uudella tavalla. Reconnective Healing -hoidoissa hoitaja ei koske asiakkaaseen, vaan hoidot tapahtuvat ihmisen energiakentässä. Usein hoito tuntuu kehossa erilaisina tuntemuksina, kuten lämpimät tai kylmät virtaukset, tai asiakas voi nähdä erilaisia värejä tai kuvioita hoidon aikana. Tärkeintä hoidossa on, että asiakas on hoidossa rentoutuneessa ja vastaanottavassa tilassa. Reconnective Healing poistaa ihmisestä erilaisia tukoksia ja esteitä, jotka voivat olla paranemisen tiellä. Tällöin tuetaan ihmisen kehon omaa parantamiskykyä kokonaisvaltaisesti.