Hoitola WiitaLahti on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehon tasapainottamiseen ja terveyden edistämiseen keskittynyt hyvinvointihoitola Orimattilan keskustassa. Yhdistämme hoidoissamme vanhaa, tutkittua perinnehoitoa uusimpien tieteellisten hoitomenetelmien kanssa. Tavoitteemme on auttaa jokaista asiakastamme löytämään keinot oman terveytensä ja hyvinvointinsa palauttamiseen ja ylläpitämiseen.

Hoitola WiitaLahti on Liisa Wiitasen ja Marko Lahtisen (kuntohoitaja sekä Kalevalaisen jäsenkorjauksen mestari ja kouluttaja) 2019 perustama hoitola Orimattilassa, Lahden lähellä. Toimimme myös kalevalaisen jäsenkorjauksen kouluttajina Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueilla.

Hoitolan palveluihin kuuluu fysioterapian ja kalevalaisen jäsenkorjauksen lisäksi mm. Neurosonic-matalataajuusmenetelmä. Neurosonic-menetelmästä ja muista hoidoista lisää täältä.

Näiltä nettisivuilta löydät tarkempia tietoja ja hinnaston Liisan tarjoamista palveluista. Markon hoitohinnat kalevalaiseen jäsenkorjaukseen löydät täältä.