Neurosonic-hoito

Neurosonic-matalataajuushoito on Suomessa kehitetty tieteellinen menetelmä jännitystilojen sekä kehollisen ja psyykkisen stressin lievittämiseen. Kehollinen stressi ja autonomisen hermoston epätasapainotila (ns. krooninen "pakene-taistele" -tila) ovat suurin tekijä sairauksien puhkeamisen ja kroonistumisen taustalla.

Neurosonic-patja on tarkoitettu kohentamaan patjalla lepäävän henkilön fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja terveyttä kohdistamalla rauhoittavaa ja rentouttavaa matalataajuista värähtelyä koko kehoon samanaikaisesti. Vaste hoitoon on automaattinen ja se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon toimintoihin; mm. hermoston toiminta tasapainottuu ja aineenvaihdunta aktvoituu.

Värähtely vaikuttaakin samanaikaisesti moniin kehon järjestelmiin: verenkiertoon, lymfakiertoon, lihas-hermojärjestelmään ja tuntohermostoon sekä erityisesti autonomiseen hermostoon sitä rauhoittavasti (tehostaa parasympaattisen, eli palauttavan hermojärjestelmän toimintaa). 

Menetelmä tehoaa useimmilla moniin oireisiin nopeasti; erityisesti unen laatu paranee ja jännittyneisyys, ahdistuneisuus sekä levottomuus lievittyvät. Neurosonicilla voidaan lievittää miellyttävällä tavalla myös lihasjännityksiä, puutumisoireita, erilaisia kipuja, päänsärkyä ja migreeniä.

Hoitolassamme käytettävä laite on erityisen tehokas myös urheilijoiden ja aktiivisesti liikkuvien ihmisten palautumisen tehostamiseen, unen laadun parantamiseen ja jopa lihasten elastisuuden lisääntymiseen.

Lisätietoja ja käyttökokemuksia Neurosonicista seuraavista linkeistä:
Neurosonic kotisivut
Neurosonic Relaxation System - YouTube video
Vesa-Matti Loirin käyttökokemuksia Neurosonicista - YouTube video