Kehu-Kritisoi-Kehitä -kilpailu!


Perustimme kesän alussa ihanan hoitotiimini kanssa uuden hoitolan, Puutarhakadun hoitohuoneen, ja uusien toimitilojen lisäksi pyrin jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani ja oppimaan ...

Perustimme kesän alussa ihanan hoitotiimini kanssa uuden hoitolan, Puutarhakadun hoitohuoneen, ja uusien toimitilojen lisäksi pyrin jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani ja oppimaan uutta, jotta voisin palvella Teitä entistäkin ammattitaitoisemmin ja kokonaisvaltaisemmin.

Nyt uuden vuoden kynnyksellä onkin hyvä aika kysellä teiltä, rakkaat asiakkaani, Teidän mielipidettänne toimintani tasosta, ehdotuksianne mahdollisista kehittämiskohteista ja ideoita/toiveita tarjoamiimme palveluihin ja tapahtumiin!
Voit kommentoida tiettyjä hoitoja, kertoa hoitokokemuksia, antaa mielipiteesi hoitolasta yleensä tai heittää ideoita miten voin/voimme kehittää toimintaamme!
Otan avosylin vastaan kaikki kehut, kritiikin ja kehittämisehdotukset ja julkaisen ne myös nettisivuillani.
Huom! Ilmoitathan jos et halua koko nimeäsi näkyvän palautteessa, jolloin julkaisen vain etunimen ja paikkakunnan!

Jätä palautetta joko tänne nettisivuille tai yritykseni Facebook-sivuille ja osallistu lämmittävän ja sydämellisen (ja huom, Liisan omin pikku kätösin tekemän!) lahjan arvontaan!
Facebook-sivuiltani saa vinkkiä millainen palkinto on kyseessä... (https://www.facebook.com/wiilishyvinvointipalvelut/)

Jätä palautteesi 30.11.2016 mennessä, niin osallistut arvontaan, joka suoritetaan 2.12.2016. Lahja postitetaan tarvittaessa voittajalle ja postituskulut sisältyvät palkintoon.

KIITOS palautteestasi, se on hyvin tärkeää minulle ja toimintani kehittämiselle!
Rauhallista Joulun odotusta ja rentouttavaa loppuvuotta kaikille!

0
Feed